Filters

Prijskiezer

Home     Vinyl solution 1, Lp's Reinigen
Vinyl solution 1, Lp's Reinigen

Vinyl solution 1, Lp's Reinigen


Voor het grondig reinigen van al uw Lp's. Inhoud 125ml

Vinyl Solution reinigt grondig alle vinylplaten in een handomdraai. Het positief resultaat zal u gegarandeerd verbazen!€ 13.45

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


Vinyl solution 1, Lp's Reinigen


  • Productinformatie
  • Klanten die u voor gingen hadden reeds ook interesse in:

Vinyl Solution 1
Zoekt u toevallig al een poosje een duurzaam en beproefd middel om uw grammofoonplaten grondig te reinigen, om ze daarna weer als vanouds te laten glanzen en blijvend schoon te houden? Dan moet u beslist eens een set Vinyl Solution proberen! Vinyl Solution is namelijk de oplossing voor 't probleem waar iedere vinyl-liefhebber mee loopt, Namelijk, hoe reinig ik op een grondige manier mijn grammofoonplaten en houd ze daarna in optimale staat?

Vinyl Solution reinigt alle vinylplaten letterlijk in een handomdraai terwijl het resultaat u gegarandeerd versteld zal doen staan!

Waar het om gaat is een flesje vloeistof met een verstuiver erop. De vloeistof dient lichtjes over de plaat gespoten te worden. Met een katoenen doekje (oud T-shirt, deken of laken) moet daarna de spray met de groef mee ogewreven worden. Met deze handeling wordt vuil, stof of vettigheid tot werkelijk diep uit de groef verwijderd. Dit zonder strepen of een "film" achter te laten. Ook wordt het platenlabel niet aangetast.
Hierna kan de plaat afgespeeld worden. Achtergebleven vuil of stof wordt door de naald opgevangen, of zet zich af in de uitloopgroef. Dit achtergelaten vuil kan gemakkelijk worden weggeblazen of weggeveegd.

Het resultaat? Een schone, glanzende plaat met duidelijk minder hoorbaar gekraak of geknetter!

Vinyl Solution is nagenoeg bijna een wondermiddel. Het verwijdert wel geen krassen of putjes. Het maakt uw plaat ook niet nieuw, maar het zal gegarandeerd weer het BEST bereikbare uit uw grammofoonplaat halen. U zult werkelijk versteld staan van de krachtige werking van dit product!

Met één enkel flesje kan u ruim 200 tot 250 platen grondig schoonmaken. Probeer het nu uit! Veel tevreden platenverzamelaars gingen u reeds voor. Alles wat ermee wordt verloren is gekras, geknetter en geruis op uw plaat.

Het van oorsprong Engels product "Vinyl Solution", exclusief en enkel hier online in België te verkijgen!