Filters

Prijskiezer

Home     Sony professionele Hi8 en 8mm video
Sony professionele Hi8 en 8mm video

Sony professionele Hi8 en 8mm video


Hi8 / 8mm video / EVS-1000 EV-S1000 EV-S1000e€ 199.99

Sorry, niet meer leverbaar!

Sony professionele Hi8 en 8mm video


  • Productinformatie

Voor het afspelen van Hi8 tapes en 8mm Video. Is dus een analoge professionele videorecorder die twee verschillende cameratapes aankan. Zeer geliefd bij de liefhebber voor het PCMI geluidspoor die de recorder ook aankan.
Luxe uitvoering, met mooie houten zijpanelen waar zelfs geen enkel klein krasje in zit. Tweedehands, maar in een uitstekende mooie staat.


Weinig gebruikt. Met bijhorende originele afstandsbediening. Installatiegids + voltallig elektrisch schema + Afstandsbediening GRATIS bijgeleverd.

Ik heb hem 2 jaar geleden gekocht via ebay duitsland vanwege Hi8 opnames met extra
digitale PCM geluid sporen. gebruikt voor een enkele band. De kenner weet wat hij
waard is. Hij speelt goed, enige is dat hij bij terugspoelen met beeldweergave soms blokkeert, dat is een vervelende eigenschap want dan moet het apparaat weer uit en aan, maar verder werken alle functies, opname en weergave is goed en het gewone heen- en weerspoelen van banden.

Inclusief nieuwe originele afstandsbediening en service manual. Voor de duidelijkheid: In deze service manual is ook de gebruikers manual en bediening van de functies op de afstandsbediening opgenomen eveneens alle gegevens van de videorecorder.
Graag reactie per mail als u geinteresseerd bent, deze recorder is overigens alleen interessant voor de echte liefhebbers en verzamalaars, en voor de extra digitale (PCM) geluidssporen. De staat van dit apparaat is uitzonderlijk mooi, onbeschadigd.