Filters

Prijskiezer

Home     DVD- & Videotheek
DVD- & Videotheek

DVD- & Videotheek


Beheer uw films met slechts enkele muisklikken

Met "DVD - & Videotheek" stelt u in een handomdraai uw eigen videotheek samen en kunt u heel gemakkelijk extra informatie toevoegen.€ 9.95

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


DVD- & Videotheek


  • Productinformatie

Dé oplossing om uw favoriete films snel en eenvoudig terug te vinden. Een film of documentaire is soms moeilijk terug te vinden wanneer u over een grote verzameling films op cassette , dvd of video-cd's beschikt. Met "DVD - & Videotheek" stelt u in een handomdraai uw eigen videotheek samen en kunt u heel gemakkelijk extra informatie toevoegen over elke film, waaronder de speelduur, de acteurs en producers, de datum waarop de film in de bioscoop is verschenen... Hierbij kunt u op basis van meerdere zoekcriteria naar films zoeken en nagaan welke films momenteel zijn uitgeleend. Kortom, het ideale pakket om uw films netjes te categoriseren en de meest uiteenlopende informatie op te vragen.

Maak uw eigen videotheek van videocassettes, dvd's en video cd's. Mogelijkheid om eigen beelden te importeren. Verzamelen van alle nodige filminformatie (titel, acteurs,...) Maak en print eigen hoesjes en cd-labels. Inclusief uitleenfunctie.