Filters

Prijskiezer

Home     Canopus ADVC110
Canopus ADVC110

Canopus ADVC110


Verlies van synchroniteit tussen audio en video zijn deze converter onbekend

De Canopus ADVC110 is een hoogwaardige videoconverter die een analoog videosignaal zoals VHS of Hi8 via FireWire omzet naar een digitaal DV-signaal. Andersom is met deze converter ook mogelijk.389.00 
€ 379.00

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!

Stroomadapter*


Canopus ADVC110


  • Productinformatie
  • Klanten die u vooraf gingen hadden reeds ook interesse in:

De Canopus ADVC110 is een hoogwaardige videoconverter die een analoog videosignaal zoals VHS of Hi8 via FireWire omzet naar een digitaal DV-signaal. Andersom is met deze converter ook mogelijk, u kunt dus ook een DV-signaal omzetten naar een analoog signaal. In beide gevallen staat het apparaat borg voor een perfecte synchroniteit tussen beeld en geluid. Bij gebruik met een computer (zowel PC als Mac) kunt u de ADVC110 gebruiken als 'breakout-box' die op een comfortabele plaats naast de computer of laptop gezet kan worden met alle aansluitingen binnen handbereik. Deze converter is te gebruiken in combinatie met iedere FireWire-aansluiting en met alle software die het OHCI-protocol ondersteunt zoals GrassValley EDIUS, Sony Vegas, Pinnacle Studio, Windows MovieMaker, Magix VideoDeLuxe, Ulead MediaStudio, Apple iMovie, Adobe Premiere, enz.

De ADVC110 staat ook wel bekend onder de naam 'Canopus ADVC110' of 'Greenvalley ADVC110'. Het gaat in alle gevallen om hetzelfde product.

Een ander voordeel is dat het apparaatje gemakkelijk is mee te nemen voor gebruik 'buitenshuis', helemaal wanneer u de ADVC-110 gebruikt met een 6pin FireWire-aansluiting. De voeding wordt in dat geval betrokken uit de computer en u hebt dus geen externe voeding nodig. Een soepele FireWire-kabel wordt meegeleverd (6pin-6pin, 1.0m), waardoor de converter direct startklaar is. Wanneer u deze converter wilt aansluiten op een 9pin FireWire800-aansluiting, overweeg dan een FireWire800-adapter van Sonnet. Ook dan is geen externe voeding nodig en kunt u volstaan met de meegeleverde 6pin-6pin kabel. Om de ADVC110 te gebruiken met een 4pin FireWire-aansluiting zijn wel een externe voeding en een 4pin-6pin kabel noodzakelijk. Deze twee zaken kunnen los worden bijgekocht of u kiest ineens voor een ADVC110 + externe voeding.

Het gebruik van een eigen netvoeding is overigens voor eigen risico. Defecten of problemen ten gevolge van een 'vreemde voeding' vallen buiten de garantie. Niet onvermeld mag blijven dat u een ADVC110 ook prima kunt gebruiken zonder computer, bijvoorbeeld wanneer u analoge banden wilt overzetten op een DV-tape en uw camcorder geen analoge ingang heeft.

Stroomadapter
Stroom-adapter voor Canopus/Grassvalley apparaten. U heeft deze stroomadapter nodig wanneer u de converter gebruikt met de 4 pin firewire aansluiting.
Grass valley stroomadapter

Tweedehands, maar in een goed werkende staat. Dit apparaat is trouwens weinig gebruikt en daardoor in een uitzonderlijke mooie staat.