Filters

Prijskiezer

Home     BookSaver voor tablets en e-readers
BookSaver voor tablets en e-readers

BookSaver voor tablets en e-readers


Scan snel en haarscherp op een SD geheugen kaart

E-readers en digitale boeken worden met de dag populairder. De BookSaver is het enige apparaat dat snel al uw boeken, strips, tijdschriften of andere documenten, e-reader compatibel maakt.€ 189.00

Sorry, niet meer leverbaar!


BookSaver voor tablets en e-readers


  • Productinformatie
  • Klanten die u vooraf gingen hadden reeds ook interesse in:

E-readers en digitale boeken worden met de dag populairder. De slimme uitvinders van ION hebben het snelste en meest handige systeem bedacht voor het overbrengen van (studie)boeken en tijdschriften naar de digitale wereld. Met de BookSaver scant u rechtstreeks naar een handige SD geheugenkaart. Na de conversie, kunnen de opnamen snel worden overgezet naar uw smartphone, computer of e-reader. De BookSaver is het enige apparaat dat snel al uw boeken, strips, tijdschriften of andere documenten, e-reader compatibel maakt.
De Book Saver heeft twee camera's ingebouwd met telkens een flitser die zorgt voor een perfecte belichting. Door het gebruik van een handige "mal" is de hoek, belichting en scherpte telkens van dezelfde schitterende kwaliteit en dit scan na scan. Met de BookSaver scant u een boek bestaande uit 200 pagina's in amper een kwartiertje!