Filters

Prijskiezer

Home     Boek: Uw LP's en cassettebandjes op cd
Boek: Uw LP's en cassettebandjes op cd

Boek: Uw LP's en cassettebandjes op cd


Voor iedereen die zijn muziekcollectie op cd wil bewaren

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u uw muziekcollectie van LP of cassettebandje kunt overzetten naar cd. U ziet hoe u uw platenspeler of cassetterecorder op de computer kunt aansluiten.€ 29.99

Sorry, niet meer leverbaar!


Boek: Uw LP's en cassettebandjes op cd


  • Productinformatie

Uw LP's en cassettebandjes op cd In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe u uw muziekcollectie van LP of cassettebandje kunt overzetten naar cd. U ziet hoe u uw platenspeler of cassetterecorder op de computer kunt aansluiten. Daarna neemt u met het Nederlandstalige programma PolderbitS Geluidsrecorder en Geluidsbewerker uw favoriete muziek op. Eenmaal gedigitaliseerd kunt u de muziekbestanden verbeteren door ruis en eventuele tikken weg te halen. Vervolgens brandt u uw eigen audio-cd's. Als u beschikt over Windows XP kunt u daarvoor Windows Media Player 10 gebruiken. Als u over een andere Windows-versie beschikt, gebruikt u voor het branden van audio-cd's een apart brandprogramma, bijvoorbeeld Nero Express. Beide brandmogelijkheden worden in dit boek stap voor stap beschreven. Eenmaal op cd gebrand kunt u uw favoriete muziek nog jaren beluisteren op uw cd-speler. Met een bijpassend cd-hoesje en label maakt u uw digitale collectie helemaal af.

Addo Stuur die al veel computerboeken op zijn naam heeft staan, schreef dit keer een boek over het overzetten van lp's en cassettebandjes naar cd's. Ook dit boek is geschreven volgens de Visual step methode. De instructies worden in kleine stappen vermeld; aan de hand van schermafbeeldingen in zwart-wit wordt de pc-gebruiker bij de hand genomen. Het boek is bedoeld voor beginnende pc-gebruikers die geen moeite zullen hebben het te volgen. Bij het boek hoort een cd-rom met programma's die nodig zijn bij het overzetten van de muziek, en een map met oefenbestanden. Handig is dat duidelijk vermeld is welke kabels waarin geplugd moeten worden en wat precies gedaan moet worden om een goede geluidskwaliteit te krijgen. Met register.

(Biblion recensie, H. Otter-van Dijk)