Filters

Prijskiezer

Home     Boek: Platen en cassettes op cd zetten + CD-rom
Boek: Platen en cassettes op cd zetten + CD-rom

Boek: Platen en cassettes op cd zetten + CD-rom


Snelcursus met Audiocity

Deze snelcursus stelt de lezer in staat om door middel van computer en audioapparatuur platen en cassettes te digitaliseren en zo te vereeuwigen.€ 16.95

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


Boek: Platen en cassettes op cd zetten + CD-rom


  • Productinformatie

Platen en cassettes op cd zetten Elpees, singles, cassettes en tapes hoeven niet ongebruikt op zolder te blijven liggen. Gebruik nog één keer de oude afspeelapparatuur om uw favoriete muziek over te zetten op cd. De benodigdheden zijn een pc met geluidskaart, een cd-brander, software om muziek op te nemen en kabeltjes om de platenspeler, het cassettedeck of de bandrecorder op de pc aan te sluiten.
Controleer de werking van de geluidskaart, leer hoe u de juiste aansluitingen maakt en gebruik het gratis programma Audacity (te vinden op de cd-rom) of de software die bij de geluidskaart is geleverd om opnames te maken. Maak een opdruk voor de cd en een inlay voor het doosje. Profiteer van de slimme tips om hiervoor de oorspronkelijke hoes van de elpee te gebruiken of maak een eigen ontwerp.

Deze snelcursus stelt de lezer in staat om door middel van computer en audioapparatuur platen en cassettes te digitaliseren en zo te vereeuwigen. De uitgave bestaat uit 8 hoofdstukken en is zeer praktisch van aard. In elk hoofdstuk worden de lezers bij de hand vastgehouden en begeleid door de stap voor stap oefeningen. De pagina's zijn overzichtelijk opgebouwd en bevatten veel zwartwitschermprinten en duidelijke uitleg, waardoor het geheel makkelijk wegleest. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod: het aansluiten van hard- en software, een elpee opnemen en muziek opfrissen. Ook is er een cd-rom toegevoegd met een gratis programma genaamd Audacity (voor het opnemen en bewerken van muziek), een probeerversie van DePopper (voor het schonen van muziek), een demo van de brandsoftware Nero 6 en voorbeelden van geluidsbestanden. Dit boek is bedoeld voor de absolute beginner, die een eerste stap wil zetten in het omzetten van analoge naar digitale muziek op de computer. Met register.

(Biblion recensie, Ing. M.K. Kumru)