Filters

Prijskiezer

Home    Boeken  Boek: Dia's op uw computer zetten + CD-rom
Boek: Dia's op uw computer zetten + CD-rom

Boek: Dia's op uw computer zetten + CD-rom


Dia's scannen, bewerken en oppoetsen / dia's op PC bekijken of vertonen op televisie

Dia's op uw computer zetten is zeer praktisch in het gebruik. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe de dia's op een computer te zetten, de kwaliteit te verbeteren, de dia's te bekijken via computer of televisie en hoe ze kunnen worden afgedrukt.€ 16.95

Uit voorraad leverbaar. Snelle Verzending!


Boek: Dia's op uw computer zetten + CD-rom


  • Productinformatie

Dia's op uw computer zetten Dia's op uw computer zetten is een boek speciaal voor die mensen die veel dia's op de zolder hebben staan en deze opnieuw willen bekijken via de computer of televisie. Met dit boek wordt de mogelijkheid geboden om uw langzaam verstoffende dia's duurzaam te bewaren, bewerken en te bekijken via de computer of televisie. Zo kunnen vrienden en familie weer uitgenodigd worden voor een ouderwetse dia-avond, die nu via de televisie plaatsvindt

Dia's op uw computer zetten is zeer praktisch in het gebruik. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe de dia's op een computer te zetten, de kwaliteit te verbeteren, de dia's te bekijken via computer of televisie en hoe ze kunnen worden afgedrukt. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de benodigde apparatuur.

Dia's op uw computer zetten is de opvolger van Videobanden op cd en dvd zetten van Ronald Balhan en LP's op cd zetten van Victor G.B. Peters. Van de laatstgenoemde zijn meer dan 15.000 exemplaren verkocht.

Dit langverwachte boek bevat alle benodigde informatie voor het digitaliseren van dia-verzamelingen. Allereerst een korte inleiding waar de werkwijze aan bod komt. Daarna volgt de installatie van de benodigde software en de mogelijkheden van inscannen van dia's inclusief een daarbij behorend kostenoverzicht. Na het inscannen aandacht voor het verbeteren van de dia's met behulp van eenvoudige software. Vervolgens vindt de lezer alle informatie voor het opzetten van digitale dia-presentaties, zonodig met geluid. In een apart hoofdstuk staat alle informatie over het branden van cd's, dvd's en video's met de software Nero 6. Als laatste aandacht voor het afdrukken van dia's op fotoprinters en bestellen van afdrukken via internet. De uitgave is opgezet in een overzichtelijke lay-out, voorzien van duidelijke werkbeschrijvingen en de nodige zwartwitafbeeldingen. Een register ontbreekt helaas in dit boek. De bijgevoegde cd bevat softwarepakketten Irfan View, Adobe Reader, Photoshop Album Starter edition 2 en vele oefenbestanden.

(Biblion recensie, J. Mink)