Snel en gemakkelijk uw eigen dia's scannen?


Snel en gemakkelijk uw eigen dia's scannen?
Op zolder hebt u waarschijnlijk nog dozen vol met dia's. Alleen heeft de diaprojector het al jaren geleden begeven of vindt u het een grote rompslomp om steeds weer opnieuw de ganse installatie te moeten uitzetten voor het bekijken van die talloze leuke herinneringen.

Dan hebben wij namelijk de geschikte oplossing voor u!
scannen van dia's en negatieven
Want het is namelijk heel goed mogelijk uw dia's met behulp van uw computer te bewaren en opnieuw te vertonen.

De beste optie om u dia's in te scannen is reeds met een diascanner. Na het installeren van de bijgeleverde software kan u de diascanner via de meegeleverde USB kabel aansluiten op uw PC.

dia's op uw computer zetten
Dit boek leert u veel over de verschillende stappen die u neemt wanneer u uw dia's wilt gaan scannen, bewerken en vertonen op uw "computer" of "flat screen".

Lang geleden was het bewaren van dia één van de mooiste manieren om dierbare herinneringen vast te leggen en velen van ons hebben dan ook nog wel een slede op zolder staan. De projector komt niet al te vaak meer uit de kast en de tand des tijds is niet altijd even mild voor uw dia's. De slechtste dia kunt u altijd wat oppoetsen met de dia bewerkings software die telkens meegeleverd wordt bij eender welke diascanner die u reeds hier aankoopt.
Toch kunt u probleemloos en eenvoudig al uw oude dia's inscannen naar uw eigen computer met behulp van een diascanner. De ingescande dia's of negatieven kunt u vervolgens naar een mooi dvd'tje branden die je op uw televisietoestel kunt bekijken.

Diascanner zoals de "Slides naar PC Express" is niet duur en levert daarbij een zeer behoorlijke kwaliteit. Daarentegen hebt u reeds met dit scannerpakket al het nodige om de klus te klaren.
diascanner Zolid