Klant ReactiesStijn
Beste Matthieu, het pakje werd gisteren geleverd. Bedankt! Vriendelijk groeten, Stijn.


Erika C.
Ik heb, zoals u heeft beloofd, vandaag de casette-adapter ontvangen! Bedankt voor de fijne service! Mvg Erika 


Leo S.
Graag wil ik u mijn complimenten maken voor de perfecte verzorging van de levering van een Panasonic reinigingstape voor mini-dv camera. U veel succes toewensend met uw bedrijf.


B. Peter
Ik heb vandaag de bestelling in goede staat ontvangen, bedankt voor het extra flesje Vinyl Solution 1. Ik had het in eerste instantie ook besteld, maar het was toen niet bij jullie in voorraad en ben dus zeer content dat je het flesje er alsnog bij hebt gedaan. Met vriendelijke groeten, Peter


M. Remi
Beste Matthieu, gisteren in de brievenbus. Het werkt perfect. Je hebt me héél goed geholpen, waarvoor hartelijk dank.


Gr. Johan
Bestelling is vandaag in goede orde toegekomen, bedankt voor de correcte afhandeling.


P. Bogaert
Het toestel werkt prima! De kinderen hebben al tal van filmpjes bekeken. Die waren immers al geruime tijd in de kast opgeborgen bij gebrek aan een goed apparaat. Bedankt.


N. Ghislain
Heel hartelijk dank voor zo’n snelle levering. Alles is correct bezorgd en piekfijn in orde. Nogmaals Bedankt. Met vriendelijke Groeten


Van L. Cam
Beste Matthieu, Hartelijk dank voor de goede zorgen heb de cd in goede staat ontvangen, ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van uw diensten en u aanraden bij vrienden en bekenden. Groetjes


Dhr. H. Geert
Beste Matthieu, ik heb de zaken zeer goed ontvangen en ben erg tevreden over je werk!


Dhr. C. Geert
Zaterdag bestelt en dinsdagmorgen produkt ontvangen, snellere verzending hebben we nog nooit gehad. schitterende service.


Dhr. K. Jan
Bedankt. Perfecte service en dat zelfs op Tweede Kerstdag!! Complimenten.


Dhr. P. Eric
Hartelijk dank voor de goede service. Het nieuwe exemplaar is goed aangekomen. Vriendelijke groeten, Eric


Dhr. V. Ivan
Dank voor de snelle en perfecte levering!


Dhr. B. Franky:
Reinigingscassette reeds vandaag al ontvangen. Thanks voor de vlotte service!


Mevr. A. Willemse:
Woensdag bestelt en vrijdag ontvangen. Zeer goede service. Een betrouwbare shop!


Dhr. K. Weerdt:
Gisteren besteld en vandaag al ontvangen erg netjes! Ben erg tevreden over jullie. Kom zeker weer terug!


Dhr. T. Simonse:
Goede service, snelle beantwoording op mails, levering kan ietsje sneller!


Mevr. T. Norden:
Gisteren diverse producten besteld en betaald met Ideal. Vandaag al geleverd! Ik vind het een overzichtelijk webwinkel, met een zeer ruim assortiment. Naar mijn mening een echte aanrader!


Dhr. D. Sparenberg:
Op woensdagmiddag rond twee uur bestelde ik de "Sim Card Reader Pro" en de volgende dag heb ik het al in huis. Een warme douche voor deze winkel!


Mevr. L. Burgman:
Al meedere keren wat besteld en steeds erg te vreden. Keurig een bevestiging wanneer de betaling binnen is en wanneer het geleverd wordt. Ook extra scherp geprijsde artikelen. Niets op aan te merken!


Mevr. D. de Vries:
Zeer goede service. Ook zeer snel, als iets niet geleverd kan worden wordt dit duidelijk gecommuniceerd. Betalen met Ideal werkt ook zeer goed. Kortom niks mis mee!


Mevr. M. Wienebelte:
Zoals het hoort: overzichtelijke winkel met goed geprijsde producten. Fijne service, makkelijk telefonisch bereikbaar. Bestelling gedaan op vrijdag om drie uur smiddags, vandaag (maandag) al thuis. Erg fijn. Trouwens betaald met Paypal die goed werkt! Toppie


Dhr. R. van Raalte:
Erg goeie service! Ik had als betaal optie vooraf overmaken gekozen, alleen ik had per ongeluk iets te veel geld overgemaakt. Daar werd ik meteen op geattendeerd en het geld was ook al teruggestort. Lijkt me dus zeker betrouwbaar!


Dhr. K. Smit:
Prima ervaring. Duidelijke website met een misschien wel te ruime keuze. Uiteindelijk een mooie mobiele "Sfeer DVD" gekocht en op de 2e dag via de post ontvangen. Werkelijk schitterend!


Wilt u ook uw ervaringen delen met onze klanten? Dat kan! Heel graag zelfs, zodat iedereen kan zien hoeveel tevreden klanten wij al hebben geholpen. Stuur uw ervaring aan de hand van onderstaand formulier en wij plaatsen deze zo spoedig mogelijk op de site. Alvast vriendelijk bedankt!

Graag uw reactie: