Hoe Digitaliseren?


Uw eigen videobanden, LP's of dia's zelf omzetten

U vindt het reeds een leuke uitdaging om op een snelle en efficiënte manier back-ups te maken van uw dierbare video's, favoriete audio of leuke dia's? Dan heeft "ecomoda-video" voor u de ideale oplossing.

Bij onze webshop kunt u namelijk echt alles vinden om deze klus te klaren. Steeds aan een voordelige prijs en dat samengekoppeld aan een sterke service!
Video digitaliseren met VCR2PC
Bij vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij doen steeds al het nodige om u met raad en daad bij te staan!videobanden VHS

Eigen "VHS videobanden" digitaliseren

De beste optie om uw dierbare video's te digitaliseren is door de videospeler te verbinden met uw computer. Wilt u dit kunnen, dan moet u weten over het soort aansluiting waarover uw videospeler beschikt, het soort signaal dat hij kan doorgeven en welke kabels er daarvoor nodig zijn... (lees meer)videorecorder VHS

Eigen "dv" of "mini-dv" tapes branden naar DVD

Digitale video afspelen naar PC om deze daarna naar een evenvoudige te gebruiken DVD schijfje te branden. Het is een stuk eenvoudiger, maar toch is het beter om enkele belangrijke aandachtspunten te benadrukken zoals... (lees meer)
mini-dv tape

Digitale Televisie naar videoband of DVD

Een nieuwsuitzending waarin uzelf of een familielid in voorkomt? Deelname aan een leuk Tv programma die u zeker wil bewaren? Wat met die dierbare herinneringen wanneer u beslist om over te stappen naar een andere Telecom bedrijf of wanneer er bij een blijvende storing een andere decoder geinstalleerd wordt. (lees meer)
digitale televisie van Telenet
digitale televisie van Telenet

Audio, zoals platen en muziek-cassettes op cd zetten

Unieke muziekdragers die uw lang geleden jeugdherinneringen terug ophalen. Tapes die u bij het terug horen doen stralen van geluk. Digitaliseer nu naar een mooi blinkend CD'tje. (lees meer)
muziek cassettebandje

inscannen dia's F100
Dia's en negatieven op uw Computer zetten

Dia's maken het zeker de moeite waard om deze te scannen naar een gemakkelijke te gebruiken DVD of naar een handige "Externe Harde schijf".

Ecomoda kan dit voor u probleemloos omzetten. Maar voor de mensen die graag zelf de handen uit de mouwen steken wordt er links een handige scanner afgebeeld die reeds gemakkelijk en eenvoudig te bedienen valt. (lees meer)